contemporary beadwork jewelry textile


Monday, June 29, 2015

Mizuna Matata- in fact hakuna matata with lots of mizuna - - tatsächlich Hakuna Matata mit Zuviel Mizuna

Too much Mizuna in the garden?
Here´s is a great recipe for ca 1 kilo mizuna

Zuviel Mizuna im Garten? 
Hier ist ein Super Rezept für ca 1 Kilo Mizuna:



to blanche - blanchieren
Mix 250 gr minced meat with 2 chopped Tomatoes, some soya Sauce,salt, pepper, minced onion, 1 egg, and a cup of breadcrumbs in a bowl...

250 gr Faschiertes mit 2 Tomaten, etwas Sojasauce, Salz Pfeffer, gehackter Zwiebel, einem Ei und einer Handvoll Semmelbröseln gut vermischen,
Fill into a Baking pan in layers,

 Schichtweise in eine Form füllen,

 Some sour cream, 2 Spoonful grated parmesan, some butter flakes and then into the oven for approx. 45 minutes

etwas Sauerrahm darüber, 2 Esslöffel geriebenen Parmesan, ein paar Butterflocken und ab in den Ofen für ca 45 min.
                                 


Tastes delicious, and works with all other plentiful greens as well! (at least I think so, I didn't try...)

Schmeckt total gut und funktioniert bestimmt auch mit jedem anderen Grünzeug das man gerade im Überfluss im Garten hat!


2 comments:

  1. I'm going to try this, Viktoria--it looks divine!

    ReplyDelete
  2. Need to try this as the mizuna here is growing like crazy :)! Thanks for the tip!

    ReplyDelete